Barion Pixel

Klímatisztítás, klímamosás már több mint 10 éve, lépést tartva a rohamosan fejlődő világgal...

Bankkártyás fizetés

Online és a szerelőnél

A mai naptól fizethetsz Bitcoin-nal és Ethereummal!
2021-ban már sokan hallottunk a virtuális fizetőeszközökről úgy mint a Bitcoin, az Ethereum vagy az egyéb alcoinokról. A mai naptól már a klímatisztítást is kifizetheted ezzel a virtuális “pénz”-zel.

De mi is az a Bitcoin?

A Bitcoin a legelterjedtebb kriptovaluta, melyet 2009-ben hozott létre egy Satoshi Nakamoto álnéven ismert programozó (vagy esetleg programozócsoport). A Bitcoin lehetővé teszi, hogy azonnal fizethess bárkinek a világon – még bankszámlára vagy regisztrációra sincs szükséged, csak le kell töltened a rengeteg bitcoin pénztárca egyikét, és máris készen állsz! A peer-to-peer technológiának köszönhetően, nincs szüksége központi fennhatóságra. A tranzakciók kezelése és a kibocsátása (bányászat), így párhuzamosan zajlik egy decentralizált hálózaton, a blokkláncon. Bár a Bitcoinnak semmilyen kézzel fogható formátuma nincs, gyakran hivatkoznak rá érmeként. Egy Bitcoin érme 1 BTC. Röviden, a bitcoin egy teljes értékű internetes pénzfajta, melyre sokan úgy tekintenek, mint a jövő pénzneme.

Ha szeretnél te is Bitcoinnal fizetni akkor pár gyors lépés után meg is teheted. Nyiss egy pénztárcát a Coinbasen (katt a linkre https://www.coinbase.com/join/jnos_tt (és még 10USD is kapsz ajándékba)

Bitcoin Számlánk címe: 38X3QuoN448zFsYZ4bABdkG9ykL1LZ8Lp5

Ethereum Számlánk címa: 0x827994f7c38c2B85e3379D05d978a9cB2C334Ad4

ADA számlánk címe: addr1q9kxpv2pp7e0qcyl8q9hjp7hjxqdeul47lss9p6gyr3x5t76wwnxycjur4gul5r2s5s8u2apwh6cne8lukttw6w2n8usk6nkqa

TOVÁBB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Legutóbbi hozzászólások

Nincs megjeleníthető bejegyzés.
Kategóriák
About
We offer 24/7 Emergency Service to all of our customers. You can always count on AirPro Experts to get to you fast and get the job done right the first time. We use state-of-the-art diagnostic equipment to find the source of your heating and air conditioning problems and fix them fast.
%d bloggers like this: