Barion Pixel

Klímatisztítás, klímamosás már több mint 10 éve, lépést tartva a rohamosan fejlődő világgal...

Bankkártyás fizetés

Online és a szerelőnél

  1. A 14/2015 (II. 10.) Korm. rendelet a fluortartalmú üvegházhatású gázok és az ózonréteget lebontó anyagok használatát szabályozza.
  2. A rendelet 2015. február 18-án lépett hatályba, és egyúttal hatályát vesztette a 310/2008 (XII. 21.) Korm. rendelet.
  3. A rendelet célja a fluortartalmú üvegházhatású gázok és az ózonréteget lebontó anyagok környezetre gyakorolt negatív hatásainak csökkentése.
  4. A rendelet előírja a fluortartalmú üvegházhatású gázokat és az ózonréteget lebontó anyagokat tartalmazó berendezések rendszeres ellenőrzését.
  5. A rendelet előírja a fluortartalmú üvegházhatású gázokat és az ózonréteget lebontó anyagokat tartalmazó berendezések javítását és karbantartását.
  6. A rendelet előírja a fluortartalmú üvegházhatású gázokat és az ózonréteget lebontó anyagokat tartalmazó berendezések használatának korlátozását.
  7. A rendelet előírja a fluortartalmú üvegházhatású gázokat és az ózonréteget lebontó anyagokat tartalmazó berendezések üzembe helyezésének engedélyeztetését.
  8. A rendelet előírja a fluortartalmú üvegházhatású gázokat és az ózonréteget lebontó anyagokat tartalmazó berendezések forgalmazásának szabályozását.
  9. A rendelet előírja a fluortartalmú üvegházhatású gázokat és az ózonréteget lebontó anyagokat tartalmazó berendezések importjának és exportjának engedélyeztetését.
  10. A rendelet előírja a fluortartalmú üvegházhatású gázokat és az ózonréteget lebontó anyagokat tartalmazó berendezések használatával kapcsolatos adatok és információk nyilvántartását.

Legutóbbi hozzászólások

Nincs megjeleníthető bejegyzés.
Kategóriák
About
We offer 24/7 Emergency Service to all of our customers. You can always count on AirPro Experts to get to you fast and get the job done right the first time. We use state-of-the-art diagnostic equipment to find the source of your heating and air conditioning problems and fix them fast.