Barion Pixel

Klímatisztítás, klímamosás már több mint 10 éve, lépést tartva a rohamosan fejlődő világgal...

Bankkártyás fizetés

Online és a szerelőnél

AUTÓKLÍMA ÉS UTASTÉR FERTŐTLENÍTÉSE AZ ÓZON EREJÉVEL

Az autóklíma ózonos fertőtlenítése fontos, mert az ózon képes elpusztítani a baktériumokat, gombákat és vírusokat, amelyek akár egészségügyi problémákat is okozhatnak. Az ózonos fertőtlenítés hatékony módja lehet az autóklíma tisztításának, különösen akkor, ha az autóban sokat utazik valaki, és gyakran használja az autóklímát. Az ózonos fertőtlenítés segíthet megelőzni a különböző betegségek terjedését az autóban, és segíthet megtartani az autóban a friss levegőt.

Az ózonról

Az ózon egy olyan vegyület, amelynek tisztító hatása rendkívül erős. Az ózon molekulái képesek elpusztítani a baktériumokat, vírusokat és gombákat, így hasznos lehet a levegő, az ivóvíz és a tárgyak tisztítására. Az ózon tisztítás hatékonyabb lehet, mint más tisztítási módszerek, mert képes elpusztítani a szerves anyagokat is, amelyek más tisztítószerekkel nem távolíthatók el. Az ózon tisztítás azonban óvatosan kell alkalmazni, mert magasabb koncentrációban mérgező lehet.

Az eljárás

Az ózonos autóklíma fertőtlenítés egy olyan eljárás, amely az ózon vegyületét használja az autóklíma rendszerben található baktériumok, vírusok és gombák elpusztítására. Az ózon képes elpusztítani a kórokozókat anélkül, hogy káros anyagokat hagyna maga után, így hatékony módszer lehet az autóklíma rendszer tisztítására és fertőtlenítésére. Az ózonos autóklíma fertőtlenítés előnyös lehet azok számára is, akik allergiásak a tisztítószerekben lévő vegyszerekre, mivel az ózon természetes vegyület és nem hagy maradandó nyomot maga után. Az ózonos autóklíma fertőtlenítést óvatosan kell alkalmazni, mert magasabb koncentrációban mérgező lehet.

Az autó ózonos fertőtlenítése általában így zajlik:

  1. Először is el kell távolítani az összes személyes tárgyat az autóból, hogy megakadályozzuk az ózon hatását rajtuk.
  2. Az ózonos fertőtlenítő eszközt a megfelelő helyre kell elhelyezni az autó belsejében, például az ülések közé vagy a csomagtartóba.
  3. Az eszköz bekapcsolása után az ózon kiszabadul az autó belsejébe, és elkezdi elpusztítani a baktériumokat, vírusokat és gombákat.
  4. Az ózonos fertőtlenítés időtartama általában 15-30 perc, de ez az eszköztől és az autó méretétől is függ.
  5. Az ózonos fertőtlenítés befejezése után az eszközt kikapcsoljuk, és az autó ablakait és ajtajait nyitva hagyjuk, hogy az ózon kiszabadulhasson az autóból.

Fontos megjegyezni, hogy az ózonos autóklíma fertőtlenítés során az ózon magasabb koncentrációjú lehet, mint a levegőben, így fontos, hogy ne maradjunk az autó belsejében az ózonos fertőtlenítés alatt.

CLIENT:
M.Dawney

CONTRACTOR:
Air Pro Experts

PROJECT DURATION:
April 2015 – May 2015

CONTRACT AMOUNT:
$3200.00