Barion Pixel

A tisztítás díját már a szerelőnél lévő POS terminál segítségével bankkártyával is kifizetheti.

Nálunk lehetőség van készpénz mellett akár bankkártyával is fizetnie a szerelőnél.

A foglalás leadásakor is lehetőség volt a bankkártyás fizetésre de most már a szerelőnél is fizethet bankkártyával. Nem kell többé készpénzt tartania magánál ha klímatisztító jön. Reméljük ezzel is meg tudjuk könnyíteni megrendelőink dolgát. Mondjon még egy klímást akinél bankkártyával is fizethet ?

Nálunk elérhető a bankkártyás fizetési mód az oldalon, így amikor lefoglalja az időpontot néhány kattintással ki is fizetheti a tisztítás díját bankkártyájával a Barion biztonságos rendszerén keresztül.

Fontos, hogy a fizetés nem a mi oldalunkon történik, hanem a Barion Payment Zrt oldalán, így mi semmi esetre sem kapjuk meg a bankkártya adatait csak egy értesítést, hogy a fizetés sikeresen lezárult.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Úgy gondoljuk, hogy a mai világban fontos haladni a korral, ezért is csináltuk meg anno az online foglalási lehetőséget amivel egyedüliek vagyunk a klíma tisztítók között, most pedig tettünk rá még egy lapáttal, hogy az ügyfeleinknek minél jobban megkönnyítsük a dolgukat és még nagyobb bizalmat szavazhassanak nekünk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You must be logged in Log in »