Barion Pixel

Klímatisztítás, klímamosás már több mint 10 éve, lépést tartva a rohamosan fejlődő világgal...

Bankkártyás fizetés

Online és a szerelőnél

A tisztítás díját már a szerelőnél lévő POS terminál segítségével bankkártyával is kifizetheti.

Nálunk lehetőség van készpénz mellett akár bankkártyával is fizetnie a szerelőnél.

A foglalás leadásakor is lehetőség volt a bankkártyás fizetésre de most már a szerelőnél is fizethet bankkártyával. Nem kell többé készpénzt tartania magánál ha klímatisztító jön. Reméljük ezzel is meg tudjuk könnyíteni megrendelőink dolgát. Mondjon még egy klímást akinél bankkártyával is fizethet 🙂

Nálunk elérhető a bankkártyás fizetési mód az oldalon, így amikor lefoglalja az időpontot néhány kattintással ki is fizetheti a tisztítás díját bankkártyájával a Barion biztonságos rendszerén keresztül.

Fontos, hogy a fizetés nem a mi oldalunkon történik, hanem a Barion Payment Zrt oldalán, így mi semmi esetre sem kapjuk meg a bankkártya adatait csak egy értesítést, hogy a fizetés sikeresen lezárult.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Úgy gondoljuk, hogy a mai világban fontos haladni a korral, ezért is csináltuk meg anno az online foglalási lehetőséget amivel egyedüliek vagyunk a klíma tisztítók között, most pedig tettünk rá még egy lapáttal, hogy az ügyfeleinknek minél jobban megkönnyítsük a dolgukat és még nagyobb bizalmat szavazhassanak nekünk.

Legutóbbi hozzászólások

Nincs megjeleníthető bejegyzés.
Kategóriák
About
We offer 24/7 Emergency Service to all of our customers. You can always count on AirPro Experts to get to you fast and get the job done right the first time. We use state-of-the-art diagnostic equipment to find the source of your heating and air conditioning problems and fix them fast.