Barion Pixel

Bankkártyás fizetés

Online és a szerelőnél

Oldalfali Split

Klímák Tisztítása Mosása

Amennyiben az átlagostól eltérő klímberendezése van, kérem jelezze a típust a foglalás elött emailben a típusszám elküldésével.
Az átlagostól eltérően nyíló (össze vissza nyíló lapátok stb) beltéri egységű készülékek tisztítását nem minden esetben vállaljuk el!

pl: Fujitsu Nocria, Fischer Art, stb…

KLÍMAMSOSÁS

Az elmúlt 10 évben rengeteget fejlesztettünk a mosási technológián, de már nem osztunk meg mindent mert sokan lemásolják 🙂

Az OpenAI mesterséges intelligencia véleménye a klímatisztítás fontosságáról:

“A klímaberendezések évenkénti tisztítása nagyon fontos a hatékony működés és az egészséges levegő biztosítása érdekében. Ha nem tisztítjuk meg rendszeresen a berendezést, akkor a kosz, a port és a növényi részek felhalmozódhatnak a rendszerben, ami csökkentheti a hűtőteljesítményt és növelheti a fenntartási költségeket.

Rendszeres tisztítás segíthet a klímaberendezés hűtőteljesítményének növelésében és az energiafelhasználás csökkentésében. A szűrők és a hőcserélő tisztításával eltávolíthatók a baktériumok, a penész és a pollen, ami javíthatja a levegő minőségét és csökkentheti az allergiás reakciókat.

A klímaberendezés hűtőközegeinek ellenőrzése is fontos a hatékony működés biztosítása érdekében. A hűtőközegek vesztesége miatt a rendszer kevésbé hatékonyan működhet és többet kell fizetni az energia számlákon.

Ezenkívül a klímaberendezés rendszeres tisztítása elősegítheti a hűtőberendezés hosszabb élettartamát. A por és a kosz felhalmozódása gyorsabban koptatja a rendszert, ami növeli a szükséges javítások és a csere költségeit.

Összefoglalva, a klímaberendezések évenkénti tisztítása fontos a hatékony működés, az egészséges levegő, és a hosszabb élettartam biztosítása érdekében. Javasoljuk, hogy kérjen időszakos átvizsgálást szakembertől, hogy meggyőződhessen róla, hogy a berendezés optimálisan működik.”

A klímatisztítás fontossága

A lakás, iroda, üzlet klímaberendezése csak rendszeres karbantartás mellett lesz hosszúéletű és gazdaságos működésű. Érdemes legalább évente egyszer elvégeztetni a klímatisztítást a nyári forró napok előtt, így elkerülhetjük a több hétig tartó szerelőre várakozást.

Használt vegyszerek

A fertőtlenítésnél a Frionett Aktív és Power tisztítószert használjuk. Baktériumölő (legionella, lisztéria, szalmonella) és gombaölő! Korrózió gátló! Rendszeres kül- és beltéri karbantartáshoz. Gyors zsírtalanítás, fertőtlenítés, szagtalanítás! Alumínium tisztítás és fényesítés. A Frionett® Activ’ 5 l fertőtlenítő, szagtalanító és zsíroldó koncentrátum. A termék vízzel hígítva használandó, a hígítási arány 1 egységnyi termékhez 4 egységnyi víz.

Az általunk használt vegyszer tulajdonságai:

Baktériumölő: EN 1040, EN 1276 NF T72-300 (Salmonella typhimurium, Listeria monocytogenes) EN 13623 (Legionella pneumophila) Gombaölő: EN 1275 (Candida albicans)

A Klímatisztítás tartalmazza

A tisztítás tartalmazza a kültéri, beltéri egység tisztítását, fertőtlenítését, kondenzvíz ellenőrzését, hatásfok, elektromos kötések, hollandis csatlakozások ellenőrzését, álltalános állapotfelmérést és a gazdaságos használathoz tanácsokat, javaslatokat, észrevételeket.

FOGLAJ IDŐPONTOT ONLINE MOST
A tisztításhoz használt szerszámok és vegyszerek