Barion Pixel

  1. Magasabb fűtési teljesítmény: A fűtésre optimalizált split klímák képesek gyorsabban és hatékonyabban fűteni a helyiséget, mint a hagyományos split klímák.
  2. Alacsonyabb hőmérsékleti tartományban is működnek: A fűtésre optimalizált split klímák képesek működni alacsonyabb hőmérsékleti tartományban is, így a hideg téli napokon is képesek fűteni a helyiséget.
  3. Inverteres technológia: A fűtésre optimalizált split klímák általában inverteres technológiával rendelkeznek, ami lehetővé teszi a precíz hőmérséklet-szabályozást és az energia megtakarítást.
  4. Állandó hőmérséklet fenntartása: A fűtésre optimalizált split klímák általában rendelkeznek úgynevezett „Állandó hőmérséklet” funkcióval, ami lehetővé teszi a helyiség hőmérsékletének folyamatos szabályozását, hogy az állandó hőmérsékletet fenntartsa.
  5. Alacsonyabb zajszint: A fűtésre optimalizált split klímák általában alacsonyabb zajszintűek, így a helyiségben nem zavaróak.
  6. Több funkcióval rendelkeznek: A fűtésre optimalizált split klímák általában több funkcióval rendelkeznek, mint például párásító, légtisztító és szűrő funkcióval.

Comments are closed.